Welkom op de officiële website van Black Lotus Kung Fu

Beste bezoeker,

 

Welkom op de vernieuwde officiële website van Black Lotus Kung Fu. Na verschillende jaren van trouwe dienst was onze website aan een nieuwe outfit toe. We hebben deze volledig hertekend om u op een zo goed mogelijke manier te kunnen informeren over de nieuwigheden en activiteiten van onze club, Black Lotus Kung Fu.

 

Bezoekers kunnen hier meer en vooral praktische informatie vinden over onze club, onze stijl en nog veel meer. Bovenaan deze pagina kan u de verschillende luiken van deze website raadplegen. Indien u nog verdere vragen heeft, wil ik u graag uitnodigen om contact met ons op te nemen via het luik "Contact Us".

 

Op deze website kan u een beschrijving van onze Kung Fu stijl als gevechtssport vinden. Omtrent deze gevechtsstijl, welke de naam Kung Fu Dju Su Chan Shaolin Si noemt, willen wij u een beetje meer uitleg geven over de geschiedenis, ons hoofddoel, de drie assen, buikgevoel en de gebruikte technieken.

 

Door middel van het beoefenen van Kung Fu Dju Su Chan Shaolin Si wensen wij elk lid van onze club te helpen zijn eigen weg te vinden in een wereld vol conflicten en hem/haar helpen deze weg op een bewuste, zelfverzekerde en respectvolle manier te durven bewandelen.

 

 

Nieuws - In de kijker

Onder deze rubriek kan u meer informatie vinden over nieuwigheden, stages en allerlei activiteiten.

 

Sociale media en Contact

Contact met ons opnemen. 
Via deze pagina kan u ons gemakkelijk contacteren of volgen. 
 

Kalender

Een uitgebreide kalender met alle activiteiten, stages en evenementen kan u vinden onder de rubriek "Kalender"

Betalingen

Informatie voor uw betaling van lidgeld en lessengeld vindt u terug onder "Organisatie" - "Betalingen"